Skip to content

Om oss

Välkommen! Till Bilmekan

På Bilmekan Truck Rental har vi en flotta på över 150 släpvagnar och lastbilar i olika storlekar. Oavsett om du flyttar ut allt från ett hus med fem sovrum eller transporterar dekorationer till ett speciellt evenemang, har vi ett fordon som passar dig perfekt.

Våra stora släpvagnar och lastbilar har ramper och lyftgrindar för att göra lastning och lossning så enkel som möjligt. Varje fordon rengörs efter varje användning så att du inte behöver ta itu med någon röra från den tidigare hyresgästen. Vi ser också till att utföra regelbundet underhåll på vår flotta så att den förblir i toppskick och så att du inte hamnar fast vid sidan av vägen.

NöjdKund

Client Photo
julie andrews

"Lastbilen kom till hands. Fick mig från punkt A till B. Tjänsten var fantastisk! Rekommenderar dem helt och hållet"

Client Photo
Jhon Doe

”Vi är ett cateringföretag och vårt schema kan vara ganska hektiskt. Bilmekan hjälper oss med alla våra sista minuten-behov av lastbilsuthyrning "

Client Photo
Riyana Moun

“Super snabb och vänlig service !! Skulle rekommendera att använda när som helst du har ett rörligt behov !! Gud välsigna "

Client Photo
julie andrews

"The truck came right in handy. Got me from point A to B. The service was awesome! Totally recommend them"

Client Photo
Jhon Doe

“We are a catering company and our schedule can be pretty hectic. Bilmekan helps us with all our last minute truck rental needs"

Client Photo
Riyana Moun

“Super quick and friendly service!! Would recommend using the anytime you have a moving need!! God Bless ”

HUS VÅR LAVKOSTNAD
RÖRANDE TRUCKS